Bildspecial: Ystad hemmaslog Gärsnäs med 3-1

0
2050
Hampus Dehmans klassmål med vänsterfoten innebar 2-1-ledning för Ystads IF.

Division 4-nykomlingen Ystads IF:s unga trupp tog under tisdagskvällen andra raka segern efter 3-1 mot Gärsnäs AIS hemma på Sandskogens ip:s magiskt fina gräsplan. Gärsnäs tog initiativet i matchinledningen genom ett starkt presspel och tog även ledningen efter knappa halvtimmen genom rutinerade Anders Nilsson. Hemmakvitteringen kom bara fyra minuter senare genom Max Andersens kyliga högeravslut. Halvtid 1-1.

Efter paus visade Ystad att man inte är någon blyg nykomling. Snabbheten, inställningen och det stabila försvarsspelet kommer ställa till det för fler lag i serien. Kvällens snyggaste balja gjorde Hampus Dehman när han i den 58:e minuten pricksköt 2-1 med vänsterfoten rakt upp i Gärsnäsmålvakten Albin Nilssons vänstra kryss. Wow! Även Ystads 3-1-mål föregicks av en fin prestation, denna gång signerad Tim Nilsson. Slutresultat Ystads IF Gärsnäs AIS 3-1.

Som vanligt är alla bilder på Österlensport fria att dela.