Bildspecial: Borrbys Hugo Blixt avgjorde sent mot Blentarp

0
1452

Måndagsmatchen tillika nykomlingsmötet i division 5 på Borrby IP mellan Borrby IF och Blentarps BK fick en märklig inledning då ingen domare fanns på plats varken till den framflyttade avsparkstiden 18.30 eller till den ordinarie tiden som var satt till 19.00. Efter flera misslyckade försök att få tag i någon ansvarig på Skånes Fotbollförbund lyckades någon, ur publiken?, ringa en domare i Ystad som satte sig i bilen i riktning Borrby för att lösa den uppkomna situationen.

När matchen kom igång nästan en timme försenad var det Blentarp som tog en tidig ledning efter tio minuter. Borrbys Harry Nilsson kvitterade i den 17:e minuten genom ett starkt genombrott på egen hand in i boxen som avslutades med ett markskott som överraskade Blentarps målvakt. 1-1 stod sig till minut 80 då Hugo Blixt avgjorde. Blentarp hade både en straff och ramträff i den andra halvleken men tränare Lars Blixt unga manskap (samtliga spelare i truppen utom en är 20 år eller yngre!) krigade till sig alla tre poängen. Borrby IF vs Blentarps BK 2–1 (1–1).

Alla bilder på Österlensport är som vanligt fria att dela.