Österlen FF:s nyförvärv – bilder

0
4661
Agim Sopi och Lassine Traoré, 20 mittfältare närmast från KF Trepca 89 (Kosovo)

18 av spelarna som var med och spelade upp Österlen FF fortsätter även 2021. Tillkommit har ytterligare sju spelare samt skrällvärvningen av Freddy Adu. I princip är truppen redan nu är fastställd. Här är namn och bilder på alla nyförvärv. Freddy Adu väntas ansluta truppen i början av nästa år.

Agim Sopi och Zakaria ”Zako” Abdulrazell, 22 år målvakt närmast från Prespa Birlik.
Agim Sopi och Blerim Gudjufi, 34 år målvakt/målvaktstränare närmast från FC Rosengård.
Bassam Ahmad, 23 år mittfältare närmast från Kiviks AIF.
Agim Sopi och Albin Önneflod 18 år, mittfältare närmast från IFK Simrishamn.
Agim Sopi och Armend Selimi, 18 år mittback närmast från Mjällby AIF U19.
Agim Sopi och Granit Sherifi, 27 år anfallare från FC Rosengård där han även var lagkapten.
Agim Sopi och Lassine Traoré, 20 mittfältare närmast från KF Trepca 89 (Kosovo).

– Jag är nöjd med den här truppen. Det är killar med mycket hjärta, som vill springa mycket och ta chansen att visa upp sig i division 1 som är det bästa skyltfönstret för de allsvenska lagen. Sen är vi såklart öppna för om det dyker upp något wow wow som vi inte kan säga nej till. Vi har en fantastisk harmoni i laget och har roligt tillsammans så detta kommer bli jättebra. Man konkurrerar om platserna men samtidigt vill man att det går bra för sina kompisar. Det är den typen av karaktär på spelare som jag vill ha in i gruppen, säger Agim Sopi som vid sin sida kommer att ha spelaren Zoran Jovanovic som assisterande tränare.