Dansken Søren Kæstel vann Nordic Folkboat Gold Cup

0
1451
Folkbåtsregatta. Foto sailosterlen.se
Efter folkbåtsseglingarna utanför Simrishamn avgjorts i högsommarvärmen blev det SM-guld till Jerry Håkansson från Karlshamn. I Nordic Folkboat Gold Cup seglade Søren Kæstel  och gastarna Erik A Andersen och Alex Lindegaard hem guldet.

Dansk uppgörelse

Kæstels landsman Per Buch ledde inför den sista seglingen men en plats långt ner i resultatlistan förstörde veckans segling för Buch. Istället kunde Søren Kæstel segla förbi både i Östersjön och i resultatlistan.
Bästa svenska båt blev Jerry Håkansson från Karlshamn, som alltså vann förra veckans SM-segling. Ett 40-tal båtar kom till start.
Resultaten från de båda seglingarna hittar du här och här.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here