Medvind för IFK Ystad mot toppen

0
2165
Henrik Knudsen satte viktiga ledningsbollen fram till 26-25.

Det mesta går för närvarande IFK Ystads väg i handbollens herrallsvenska. Helgens bortaseger över Önnered samtidigt som toppkonkurrenten Varberg överraskande torskade mot Tyresö innebär att Ystads röda leder serien med fyra poängs marginal.

Matchen mot Önnered fick en totalvändning i slutet då Ystad låg under med tre bollar och man övergick till att spela med sju utespelare. Satsningen gick hem och när slutsignalen ljöd stod det 30-31 på resultattavlan. Uddamålsseger för IFK Ystad där Henrik Knudsen och Christoffer Nilsson svarade för sju mål vardera.

Varberg har dock en match mindre spelad och kan i veckan krypa närmare Ystad i tabelltoppen. Den 10 mars spelar IFK Ystad en otroligt viktigt match mot just Varberg på bortaplan. Vinst där och det ser mycket bra ut.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here