SvFF hörsammar Österlen FF:s Blagojevic

0
2041
Österlen FF:s tränare

Österlensport har tidigare skrivit om Österlen FF:s tränare Mladen Blagojevic som inte är särskilt glad över SvFF:s beslut att tillåta fritt antal byten ända upp i division 3 och 2, och division 1 för damer.

Läs om bakgrunden här >>

Österlentränaren höjde alltså rösten och började ringa sina tränarkollegor runt om i landet. En lista på nästan 130 föreningar som protesterade mot beslutet lämnades in till SvFF. Nu har fotbollsförbundets representanter hörsammat uppropet och inom kort hålls ett extra möte kring de nya reglerna. Förhoppningen är såklart att beslutet då rivs upp och att de gamla reglerna med maximalt tre byten per match gäller även fortsättningsvis.

– Bara halva jobbet är gjort, nu måste alla föreningar som är emot detta göra sina röster hörda gentemot sina egna förbund. Tillsammans är vi starka, säger Blagojevic.

Österlensport bevakar caset och återkommer med information när Svenska Fotbollsförbundet haft sitt möte den 9 januari.

Österlen FF:s tränare Mladen Blagojevic är kritisk till fria byten. Nu verkar det som att protesterna gett resultat. Beslut tas den 9 januari.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here