Bildspecial: Simrishamn och Tomelilla delade på poängen

0
796

Tisdagens derby på Korsavads IC mellan de båda topptippade lagen IFK Simrishamn och Tomelilla IF slutade 0-0 inför 429 betalande åskådare. Simrishamn inledde starkt de första 20 minuterna och tvingade Tomelilla till försvarsspel, något man känner sig trygg med efter att ha hållit nollan i fyra av lagets sex inledande matcher. Resterande del av första halvlek var spelmässigt jämn där de båda spelskickliga lagen tog ut varandra under långa stunder.

Andra halvlek bjöd på böljande spel och när det började dra ihop sig till målchanser avstyrde lagens starka försvarsuppställningar. Det oavgjorda resultatet gladde säkerligen sydostkonkurrenten Ystads IF som inlett starkt och som toppar den haltande division 4-tabellen efter fem raka vinster.

 

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here