Österlen möter Hammarby i Småland på tisdag

0
2027
Agim Sopi (huvudtränare) och Filip Lidgren (vice ordförande) ser fram emot att möta Hammarby i en träningsmatch.

Österlen FF ställs mot de nyblivna mästarna i Svenska cupen Hammarby IF i en träningsmatch på tisdag nästa vecka. Matchen kommer att spelas på Lessebo IP i Småland där Bajen då befinner sig på ett par dagars träningsläger. Avspark 18.30.

Hur kommer detta sig, har Hammarby kontaktat er?
– Jag känner Hammarbys sportchef Jesper Jansson sedan hans tid i Helsingborg. Vi har bra kontakt och jag sms:ade och gratulerade honom till guldet och till deras nya tränare Milos Milojevic. Han tackade för det och frågade samtidigt om vi ville spela en träningsmatch i nästa vecka. Det är kul att vi får frågan och det passar bra i vår planering eftersom vi har match först på söndag i den veckan då vi möter Åtvidaberg borta. Matchen mot Hammarby på tisdag blir en kul träningsmatch utan press och ett tillfälle för killarna att visa upp sig. Men först och främst har vi fokus på lördagens hemmamatch i serien. Då ska vi ta första trepoängaren hemma, säger Österlen FF:s tränare Agim Sopi.

Svenska Cupmästarna Hammarby möter Österlen FF. Bild: Henric Wauge – hammarbyfotboll.se.

Det är ännu oklart om publik är välkommen att se matchen mot Hammarby på plats och i så fall hur många åskådare som tas in på Lessebo IP. Oavsett publik eller inte så kommer matchen att streamas.