Steffis magiska hopphelg i Falsterbo

0
2076
Stephanie Holmén är en av Peder Fredricsons hjälpryttare. På denna arkivbild rider hon på 7-åriga H&M Sienna.
Peder Fredricsons beridare på Grevlunda Stephanie Holmén visade återigen att hon har alla möjligheter att bli nästa generations storhoppare från Österlen. Om hon inte redan nu är där.

Fem hästar till final

Tidigare i år vann ”Steffi” Grevlunda Grand Prix på hästen Clarence där till och med läromästaren Fredricson fick ge sig och under tävlingarna i Falsterbo Horse Show lyckades hon med konststycket att kvalificera fem hästar till finalen i Folksam Open för 6-åringar. Med två av hästarna, Ikaros och Viva, red hon till sig både första- och andraplatsen. En anmärkningsvärd prestation.
Hästen Ikaros, som Stephanie vann med, har hon ridit sedan i vintras men med Viva (andraplatsen) hade Stephanie endast tävlat med en gång tidigare. Dessutom vann Stephanie Holmén klassen för femåriga hästar tidigare under veckans tävlingar i Falsterbo. Resultaten hittar du här.

Fantastisk helg även för Peder Fredricson

Även Peder Fredricson hade en framgångsrik helg under Falsterbo Horse Show. Bronsmedalj under fredagens Falsterbo Grand Prix och under lördagen blev det silver på Horseware Championship för 7–åringar med hästen Crusader Ice. Under lördagens Falsterboderby tog han dessutom guld på hästen Catch Me Not S.