Stephanie Holmén satte läromästaren Peder Fredricson på plats under Grevlunda Grand Prix

0
2482
Stephanie Holmén är en av Peder Fredricsons hjälpryttare. På denna arkivbild rider hon på 7-åriga H&M Sienna.
Grevlunda Grand Prix blev en uppgörelse mellan Österlenryttarna Stephanie Holmén, Shane Carey och Peder Fredricson. Stephanie Holmén red både snabbt och felfritt på hästen Clarence i omhoppningen vilket räckte till totalseger.

Fredricson fick kommunpris för andra gången

Peder Fredricson på H&M Zaloubet red också felfritt men inte tillräckligt snabbt vilket innebar ett tidsfel och en tredjeplats. Tvåa blev Shane Carey på Boomerang och segrare blev alltså ”Steffie” Holmén som inkasserade 20000 kronor i prispengar.

Peder Fredricson har tilldelats Simrishamns kommuns idrottspris för andra gången. På bilden har Peder ett av sina två Jerringpris framför sig på bordet.

Peder Fredricson har tilldelats Simrishamns kommuns idrottspris 2018 med följande motivering: ”för utmärkta framgångar på världens hoppbanor där OS-silvret i Rio 2016 följdes upp med ett individuellt EM-guld och ett lag-EM-silver i Göteborg 2017. Med basen på Grevlunda gård på Österlen går Peder från klarhet till klarhet och visar ständigt prov på att han tillhör den absoluta världseliten bland internationella ryttare”.

Resultaten från Grevlunda Grand Prix hittar du här.