Österlen.se vann Alex Minne i Malmö

0
2930
Österlens vinnande lag, övre raden: Viktor Persson, Tim Leonardsson, Mattias Olsson, Marcus Sassersson och Tobias Eriksson. Nedre raden: Emil Nilsson, Noak Karlsson och Pontus Palm.

Alex Minne är en fotbollscup för Malmösupportrar som MFF Support årligen arrangerar. Ett av årets 24 deltagande lag var Österlen.se som fräckt nog tog hem hela cupen. Noak Karlsson berättar här hur det gick till när kompisgänget bärgade cupguldet i Kombihallen i Malmö.

– Vi är ett kompisgäng som brukar vara med eftersom det är en otroligt rolig turnering samtidigt som pengarna går till något bra. Alla pengar som samlas in under dagen skänks till Cancerfonden, berättar Noak Karlsson. 

Gruppspelet blev en jämn historia med två vinster och en förlust.

– Men resultaten gick vår väg så vi lyckades vinna gruppen och ta oss vidare. Det låter enkelt men vi var faktiskt nära på att åka ut redan i gruppspelet eftersom det bara var ettan och de två bästa tvåorna i de åtta grupperna som gick vidare. Med rätt resultat klarade vi oss vidare.

Kvartsfinalen vann Österlen.se med 2-0 och både semifinalen och finalen slutade med 3-1-segrar för Österlenlaget.

Hur firade ni cuptiteln?

– Tyvärr blev det inget särskilt firande. Vi skulle iväg på olika saker efter cupen så det blev inte mer än en plusmeny på Max, avslutar Noak Karlsson. 

Österlen.se:s lag bestod av Viktor Persson, Tim Leonardsson, Mattias Olsson, Marcus Sassersson, Tobias Eriksson, Emil Nilsson, Noak Karlsson och Pontus Palm.

Österlen.se är ett destinationsbolag som verkar för att utveckla Österlen till Sveriges attraktivaste destination.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here